Vers thuis diner

verse maaltijden

Moet uw personeel overwerken of heeft u geen tijd om boodschappen te halen en een gezonde verse maaltijd te koken? Dan is Vers thuis diner de oplossing!

Vers thuis diner biedt gevarieerde menu's van seizoens verse ingrediƫnten. Elke dag weer een ander heerlijk vers samengesteld dagmenu en lunch voor een betaalbare prijs. Uiteraard is het ook mogelijk om buiten de gangbare dagmenu's een speciaal voor u aangepast menu samen te stellen.

Graag zijn wij u van dienst en laten wij u het liefst proeven welke kwaliteit wij leveren. Bestel nu een maaltijd en ervaar het zelf!

Bestel voor 20.00u 's avonds als u de volgende dag mee wilt eten. Op de dag zelf kunt u het beste even telefonisch contact opnemen om te kijken of u alsnog een maaltijd kunt bestellen. Alle maaltijden worden aangeleverd in 2 vaks magnetronbestendige bakjes, met duidelijk opwarminstructies.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: (030) 711 42 07 of 06 - 27 488 086 of per e-mail: info@leondonker-catering.nl