Vers thuis diner

verse maaltijden

Moet uw personeel overwerken of heeft u geen tijd om boodschappen te halen en een gezonde verse maaltijd te koken? Dan is Vers thuis diner de oplossing!

Vers thuis diner biedt gevarieerde menu's van seizoens verse ingredi├źnten. Elke dag weer een ander heerlijk vers samengesteld dagmenu en lunch voor een betaalbare prijs. Uiteraard is het ook mogelijk om buiten de gangbare dagmenu's een speciaal voor u aangepast menu samen te stellen.

Graag zijn wij u van dienst en laten wij u het liefst proeven welke kwaliteit wij leveren. Bestel nu een maaltijd en ervaar het zelf!

Bestel voor 20.00u 's avonds als u de volgende dag mee wilt eten. Op de dag zelf kunt u het beste even telefonisch contact opnemen om te kijken of u alsnog een maaltijd kunt bestellen. Alle maaltijden worden aangeleverd in 2 vaks magnetronbestendige bakjes, met duidelijk opwarminstructies.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: (030) 711 42 07 of 06 - 27 488 086 of per e-mail: info@leondonker-catering.nl