Leon Donker Catering in IJsselstein staat voor vers, gevarieerd en kwaliteit.

U heeft iets te vieren of u moet een zakelijk evenement verzorgen. Voorop staat dat u uw gasten echt wilt verrassen. Dan biedt Leon Donker Catering de uitkomst. Ons cateringbedrijf is al vele jaren uw gepassioneerde culinaire gastheer. Of het nu gaat om een ontbijtbuffet, een complete lunch of een borrel met aansluitend een buffet of barbecue. Samen met u stellen we een compleet cateringprogramma op inclusief drank en geheel naar uw wensen. Of het nu gaat over de Franse, Italiaanse of Oosterse keuken, u kunt rekenen op verse gerechten bereid in eigen keuken.

Leon Donker is gevestigd in IJsselstein en verzorgt catering thuis in de hele regio Utrecht.

Ons catering bedrijf is gevestigd in IJsselstein, maar is gewend om catering te verzorgen in de hele regio Utrecht. Of u ons wilt inzetten in bijvoorbeeld Nieuwegein, Vianen, Benschop of elders in de regio Utrecht: Bij ons kunt u altijd rekenen met een persoonlijke service.

Bestel online, vraag een offerte aan of neem contact op zodat wij uw persoonlijke wensen kunnen bespreken.

Catering van zakelijke evenementen en bijeenkomsten.

Een training, een vergadering, een informele bedrijfsborrel of een groot zakelijk evenement. In alle gevallen kunt u rekenen op een professionele, culinaire invulling door Leon Donker Catering. Vers en uit eigen keuken, waar ook georganiseerd in de regio Utrecht. Van presentatie tot serveren en van servies, bestek tot en met het afronden en opruimen. Daarbij zetten we bij grotere cateringopdrachten bij voorkeur onze eigen mobiele (inklapbare) keuken in. De culinaire voorbereiding verzorgen wij in onze eigen keuken met dagverse producten. Tijdens uw bijeenkomst zetten wij de puntjes op de ‘i’. Met passie en een glimlach.

Wilt u volledig worden ontzorgd, dan kan Leon Donker Catering u ook de complete zorg voor een locatie en de entourage uit handen nemen. Wij gaan er graag even voor zitten om samen met u door al uw wensen heen te gaan voor een passende offerte. Meteen een afspraak plannen, neem dan direct telefonisch contact op, of stuur een email.

Uiteraard letten wij in deze tijd extra op de hygiëne van onze dagverse maaltijden en buffetten. Ook besteden wij extra aandacht aan het schoonmaken van onze keuken.

Leon Donker Catering maakt uw bruiloft of feest thuis tot een onvergetelijk moment.

Gaat u trouwen, bent u jarig of heeft u iets bijzonders te vieren. Leon Donker Catering denkt graag met u mee over de culinaire invulling. Heeft u zelf ideeën of wilt u dat wij u helpen met het maken van keuzes? Bij ons kunt u alle kanten op: vis, vlees, buffet, BBQ, mediterraans of juist Oosters. Met of zonder drank. Wat uw wensen ook zijn wij zorgen altijd voor maatwerk bereid met verse producten in eigen keuken. Ook als u het eenvoudiger wilt houden, met bijvoorbeeld een BBQ-feest. Lees hier meer over onze foodwagens voor een feestelijke BBQ.

Bestel online, vraag een offerte aan of neem contact op zodat wij uw persoonlijke wensen kunnen bespreken.