Online lunch bestellen voor thuis of op het werk, omgeving IJsselstein.

Bij Leon Donker in IJsselstein heeft u een ruime keuze bij het online bestellen van een koude of warme lunch. U kunt uw lunch voor een of meerdere personen helemaal zelf samenstellen. Wij maken uw online bestelling direct klaar met verse producten in onze eigen keuken. Zit u in IJsselstein,Nieuwegein, Benschop of Vianen dan bezorgen wij uw lunch van een bestelling van € 25,- gratis.

Belegde broodjes, salades, heerlijke soep snel en makkelijk online bestellen.

Wilt u een lunch laten bezorgen, bekijk dan via het online menu de keuzemogelijkheden en plaats direct uw bestelling. Onze lunchkaart bestaat uit heerlijke soepen, goed belegde broodjes en gevarieerde verse salades. Laat u liever een complete maaltijd bezorgen, bekijk dan de mogelijkheden die wij bieden met onze maaltijdservice.

Bestel online, vraag een offerte aan of neem contact op zodat wij uw persoonlijke wensen kunnen bespreken.

Lunches worden bezorgd van 11.00 t/m 13.00 uur. Bij een besteding vanaf €25.00 per dagbestelling zijn de bezorgkosten GRATIS in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop en Vianen.

Wanneer uw besteding minder is dan €25,00 per dagbestelling, dan zijn de bezorgdagen op woensdag en vrijdag. De dagmaaltijd op dezelfde dag geleverd krijgen? Dan verzoeken we u vriendelijk per dag te bestellen en betalen.

Bestel online, vraag een offerte aan of neem contact op zodat wij uw persoonlijke wensen kunnen bespreken.

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, neemt ook Leon Donker Catering de nodige maatregelen. Wij volgen de landelijke richtlijnen.

  • Maaltijden bestellen via deze link
  • Afrekenen uitsluitend via i-DEAL (vaste klanten op factuur)
  • Maaltijden worden tot aan de deur bezorgd (in bijzondere gevallen kunnen wij hiervan afwijken, bijvoorbeeld bij de verzorging van cateringopdrachten).

Uiteraard letten wij in deze tijd extra op de hygiëne van onze dagverse maaltijden en buffetten. Ook besteden wij extra aandacht aan het schoonmaken van onze keuken.

Verse lunches gratis bezorgd.

Leon Donker staat in IJsselstein bekend om zijn vers gemaakte lunches. U heeft een ruime keuze en kunt rekenen op een snelle stipte bezorging. In IJsselstein, Nieuwegein, Benschop en Vianen worden online bestelde lunches vanaf € 25,- gratis bezorgd.

Bestel online, vraag een offerte aan of neem contact op zodat wij uw persoonlijke wensen kunnen bespreken.