Online lunch bestellen voor thuis of op het werk, omgeving IJsselstein.

Bij Leon Donker in IJsselstein heeft u een ruime keuze bij het online bestellen van een koude of warme lunch. U kunt uw lunch voor een of meerdere personen helemaal zelf samenstellen. Wij maken uw online bestelling direct klaar met verse producten in onze eigen keuken. Zit u in IJsselstein,Nieuwegein, Benschop of Vianen dan bezorgen wij uw lunch van een bestelling van € 50,- gratis.

Belegde broodjes, salades, heerlijke soep snel en makkelijk online bestellen.

Wilt u een lunch laten bezorgen, bekijk dan via het online menu de keuzemogelijkheden en plaats direct uw bestelling. Onze lunchkaart bestaat uit heerlijke soepen, goed belegde broodjes en gevarieerde verse salades. Laat u liever een complete maaltijd bezorgen, bekijk dan de mogelijkheden die wij bieden met onze maaltijdservice.

Bestel online, vraag een offerte aan of neem contact op zodat wij uw persoonlijke wensen kunnen bespreken.

Lunches worden bezorgd van 11.00 t/m 13.00 uur. Bij een besteding vanaf €50.00 per dagbestelling zijn de bezorgkosten GRATIS in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop en Vianen.

De bezorgtijden die kunnen worden geselecteerd zijn voorkeurstijden, wij zullen er alles aan doen om deze tijden aan te houden (zeker met warme gerechten). Echter is het mogelijk dat wij een half uur eerder of later kunnen komen bezorgen. I.v.m. meerdere bestellingen, hangt het af van de route van de bezorger,  zo kunnen wij met minder vervoersmiddelen bezorgen en dus minder uitstoot voor het milieu!

Wanneer uw besteding minder is dan €50,00 per dagbestelling, dan zijn de bezorgdagen op woensdag en vrijdag. De dagmaaltijd op dezelfde dag geleverd krijgen? Dan verzoeken we u vriendelijk per dag te bestellen en betalen.

Bestel online, vraag een offerte aan of neem contact op zodat wij uw persoonlijke wensen kunnen bespreken.

Verse lunches gratis bezorgd.

Leon Donker staat in IJsselstein bekend om zijn vers gemaakte lunches. U heeft een ruime keuze en kunt rekenen op een snelle stipte bezorging. In IJsselstein, Nieuwegein, Benschop en Vianen worden online bestelde lunches vanaf € 50,- gratis bezorgd.

Bestel online, vraag een offerte aan of neem contact op zodat wij uw persoonlijke wensen kunnen bespreken.