Voor de meeste buffetten geldt een minimumaantal van 15 à 20 personen. Informeer naar de mogelijkheden voor een kleiner aantal personen.
Winterse hap: v.a. € 15,50 per persoon
- "Oma’s Stoofvlees”
- Hongaarse goulash
- aardappelpuree
- witte rijst
- rode kool met appeltjes.
Oosters-buffet: v.a. €16,50 per persoon (warm)
- saté in satésaus
- babi pangang
- kipdelen in zoetzure saus met vruchten
- Chinese gehaktballetjes in saus
- nasi Goreng
- Atjar Tjampoer
- kroepoek
Vlees-buffet Luxe: v.a. €18,00 per persoon
koud
- heerlijke rundvlees salade
- zachte kipsalade met ananas
- boerenachterham
- Ardenner ham met meloenpartjes
- malse gebraden varkensfricandeau
- gevulde eieren
- bourgondische paté
- gebraden runderrosbief in honing- mosterdsaus
- stokbrood, roomboter en kruidenboter.
warm
- gebraden kipdrumsticks
- boerenbeenham
- malse kipsaté in satésaus.
Amerikaans-buffet: v.a. €18,50 per persoon
koud
- smoked salmon (gerookte zalm)
- potato salad (heerlijke frisse aardappelsalade)
- vegetables (diverse rauwkost met o.a. tomaat en koolsalade)
- garlic butter and sauce (kruidenboter en diverse sausjes)
- stokbrood.
warm
- American spareribs (heerlijk gekruide spareribs)
- kentucky chicken wings (gebraden kippenpootjes)
- porkchop Lucky Luke (gemarineerde karbonade)
- buffalo Bill’s Potatoes (licht gekruide krieltjes met bacon crumbs).
Mediterraans-buffet: v.a. €18,50 per persoon
koud
- salade Rhodos met tomaat, komkommer, feta, Parmezaanse kaas
- pastasalade di Roma
- salade Valencia met tomaat, ui, tonijn
- salami
- parmaham
- feta, olijven
- stokbrood met kruidenboter.
warm
- frango Lisboa (gemarineerde kippenboutjes in kerriesaus)
- lasagne bolognese (lasagne bladen met gehakt en bechamelsaus)
- fusilli (heerlijk rijk gevulde pasta)
- albondigas (Spaanse gehaktballetjes in saus).
Bourgondisch Buffet: v.a. €19,50 per persoon
koud
- heerlijke aardappelsalade
- goed gevulde rundvleessalade
- rauwe ham
- gerookte zalm
- droge worstsoorten
- kaasblokjes
- stukken gerookte paling
- pastasalade
- diverse soorten rauwkost
- haring met verse uitjes
- breekbroden, verse kruidenboter
- verschillende sauzen en dressings.
warm
- Gemarineerde spareribs
- gebraden kipdelen
- gebraden beenham
- Vlaamse stoverij met krieltjes.
Stamppot-buffet Luxe: v.a. €19,50 per persoon
- stamppot andijvie met spekjes
- hutspot met rundvlees of boerenkoolstamppot met rookworst
- aardappelpuree met zuurkool
- gehaktballen in jus
- varkenssaucijsjes.
Buffet Populair: v.a. €19,50 per persoon
koud
- rundvlees salade
- zalmsalade
- boerenham/asperges
- Hollandse garnalen
- rauwe ham/meloen
- gerookte zalm
- haring met uitjes
- paté
- gevulde tomaatjes
- cocktailsaus
- stokbrood met kruidenboter.
warm
- gebraden kipdrumsticks
- gehaktballetjes in saus.
Buffet Populair kan eventueel ook nog aangevuld worden met kipsaté en/of warme beenham (€ 1,95 p.p. extra)
Vis-buffet Luxe: v.a. €22,00 per persoon (koud)
- heerlijke lichtgrove zalmsalade
- tonijnsalade met tomaat
- verse Hollandse garnalen
- krabsalade
- gerookte zalm
- gevulde eieren
- haring met uitjes
- gevulde tomaatjes
- pepermakreelfilet
- stokbrood, roomboter en kruidenboter.
Grand Buffet: v.a. € 31,50 p.p.: Luxe Koud/Warm Buffet met optioneel een Grand Dessert Buffet
koud
- lichtgrove zalmsalade
- heerlijke rundvleessalade
- Hollandse garnalen met romige cocktailsaus
- kipsalade met verse ananas
- vers gebraden rosbief
- rauwe ham met meloen
- gevulde tomaatjes met verse garnalen
- gemarineerde zalmfilet
- vers krabvlees met saus
- pittige brokkelkaas
- roombrie
- rauwkostsalades
- stokbrood, roomboter en verse kruidenboter
Warm
- gebraden beenham met rode wijnsaus
- varkensfricandeau in champignonroomsaus
- mini krieltjes met spekjes
- malse kipsaté blokjes.
Grand Dessert: €5,95 p.p.
Diverse nagerechten met o.a.
- bavarois
- soesjes
- gebak
- vers fruit
- ijstaart
* Andere buffetten zijn bespreekbaar.
Onze prijzen voor buffetten zijn indicatieprijzen en excl. BTW. voor exacte prijzen, vraag een offerte aan.