Buffetten

Voor de meeste buffetten geldt een minimumaantal van 15 à 20 personen. Informeer naar de mogelijkheden voor een kleiner aantal personen.

  • saté in satésaus
  • babi pangang
  • kipdelen in zoetzure saus met vruchten
  • Chinese gehaktballetjes in saus
  • nasi Goreng
  • Atjar Tjampoer
  • kroepoek

koud

  • heerlijke rundvlees salade
  • zachte kipsalade met ananas
  • boerenachterham
  • Ardenner ham met meloenpartjes
  • malse gebraden varkensfricandeau
  • gevulde eieren
  • bourgondische paté
  • gebraden runderrosbief in honing- mosterdsaus
  • stokbrood, roomboter en kruidenboter.

warm

  • gebraden kipdrumsticks
  • boerenbeenham
  • malse kipsaté in satésaus.

koud

  • smoked salmon (gerookte zalm)
  • potato salad (heerlijke frisse aardappelsalade)
  • vegetables (diverse rauwkost met o.a. tomaat en koolsalade)
  • garlic butter and sauce (kruidenboter en diverse sausjes)
  • stokbrood.

warm

  • American spareribs (heerlijk gekruide spareribs)
  • kentucky chicken wings (gebraden kippenpootjes)
  • porkchop Lucky Luke (gemarineerde karbonade)
  • buffalo Bill’s Potatoes (licht gekruide krieltjes met bacon crumbs).

koud

  • salade Rhodos met tomaat, komkommer, feta, Parmezaanse kaas
  • pastasalade di Roma
  • salade Valencia met tomaat, ui, tonijn
  • salami
  • parmaham
  • feta, olijven
  • stokbrood met kruidenboter.

warm

  • frango Lisboa (gemarineerde kippenboutjes in kerriesaus)
  • lasagne bolognese (lasagne bladen met gehakt en bechamelsaus)
  • fusilli (heerlijk rijk gevulde pasta)
  • albondigas (Spaanse gehaktballetjes in saus).

koud

  • heerlijke aardappelsalade
  • goed gevulde rundvleessalade
  • rauwe ham
  • gerookte zalm
  • droge worstsoorten
  • kaasblokjes
  • stukken gerookte paling
  • pastasalade
  • diverse soorten rauwkost
  • haring met verse uitjes
  • breekbroden, verse kruidenboter
  • verschillende sauzen en dressings.

warm

  • Gemarineerde spareribs
  • gebraden kipdelen
  • gebraden beenham
  • Vlaamse stoverij met krieltjes.

  • stamppot andijvie met spekjes
  • hutspot met rundvlees of boerenkoolstamppot met rookworst
  • aardappelpuree met zuurkool
  • gehaktballen in jus
  • varkenssaucijsjes.

koud

  • rundvlees salade
  • zalmsalade
  • boerenham/asperges
  • Hollandse garnalen
  • rauwe ham/meloen
  • gerookte zalm
  • haring met uitjes
  • paté
  • gevulde tomaatjes
  • cocktailsaus
  • stokbrood met kruidenboter.

warm

  • gebraden kipdrumsticks
  • gehaktballetjes in saus.

Buffet Populair kan eventueel ook nog aangevuld worden met kipsaté en/of warme beenham (€ 1,95 p.p. extra)

  • heerlijke lichtgrove zalmsalade
  • tonijnsalade met tomaat
  • verse Hollandse garnalen
  • krabsalade
  • gerookte zalm
  • gevulde eieren
  • haring met uitjes
  • gevulde tomaatjes
  • pepermakreelfilet
  • stokbrood, roomboter en kruidenboter.

koud

  • lichtgrove zalmsalade
  • heerlijke rundvleessalade
  • Hollandse garnalen met romige cocktailsaus
  • kipsalade met verse ananas
  • vers gebraden rosbief
  • rauwe ham met meloen
  • gevulde tomaatjes met verse garnalen
  • gemarineerde zalmfilet
  • vers krabvlees met saus
  • pittige brokkelkaas
  • roombrie
  • rauwkostsalades
  • stokbrood, roomboter en verse kruidenboter

Warm

  • gebraden beenham met rode wijnsaus
  • varkensfricandeau in champignonroomsaus
  • mini krieltjes met spekjes
  • malse kipsaté blokjes.

Grand Dessert: €5,95 p.p.
Diverse nagerechten met o.a.

  • bavarois
  • soesjes
  • gebak
  • vers fruit
  • ijstaart

* Andere buffetten zijn bespreekbaar.

Onze prijzen voor buffetten zijn indicatieprijzen en excl. BTW. voor exacte prijzen, vraag een offerte aan.