Buffetten – testpagina

Voor de meeste buffetten geldt een minimumaantal van 15 à 20 personen. Informeer naar de mogelijkheden voor een kleiner aantal personen.

  • saté in satésaus
  • babi pangang
  • kipdelen in zoetzure saus met vruchten
  • Chinese gehaktballetjes in saus
  • nasi Goreng
  • Atjar Tjampoer
  • kroepoek

koud

  • heerlijke rundvlees salade
  • zachte kipsalade met ananas
  • boerenachterham
  • Ardenner ham met meloenpartjes
  • malse gebraden varkensfricandeau
  • gevulde eieren
  • bourgondische paté
  • gebraden runderrosbief in honing- mosterdsaus
  • stokbrood, roomboter en kruidenboter.

warm

  • gebraden kipdrumsticks
  • boerenbeenham
  • malse kipsaté in satésaus.

koud

  • smoked salmon (gerookte zalm)
  • potato salad (heerlijke frisse aardappelsalade)
  • vegetables (diverse rauwkost met o.a. tomaat en koolsalade)
  • garlic butter and sauce (kruidenboter en diverse sausjes)
  • stokbrood.

warm

  • American spareribs (heerlijk gekruide spareribs)
  • kentucky chicken wings (gebraden kippenpootjes)
  • porkchop Lucky Luke (gemarineerde karbonade)
  • buffalo Bill’s Potatoes (licht gekruide krieltjes met bacon crumbs).

koud

  • salade Rhodos met tomaat, komkommer, feta, Parmezaanse kaas
  • pastasalade di Roma
  • salade Valencia met tomaat, ui, tonijn
  • salami
  • parmaham
  • feta, olijven
  • stokbrood met kruidenboter.

warm

  • frango Lisboa (gemarineerde kippenboutjes in kerriesaus)
  • lasagne bolognese (lasagne bladen met gehakt en bechamelsaus)
  • fusilli (heerlijk rijk gevulde pasta)
  • albondigas (Spaanse gehaktballetjes in saus).

koud

  • heerlijke aardappelsalade
  • goed gevulde rundvleessalade
  • rauwe ham
  • gerookte zalm
  • droge worstsoorten
  • kaasblokjes
  • stukken gerookte paling
  • pastasalade
  • diverse soorten rauwkost
  • haring met verse uitjes
  • breekbroden, verse kruidenboter
  • verschillende sauzen en dressings.

warm

  • Gemarineerde spareribs
  • gebraden kipdelen
  • gebraden beenham
  • Vlaamse stoverij met krieltjes.

  • stamppot andijvie met spekjes
  • hutspot met rundvlees of boerenkoolstamppot met rookworst
  • aardappelpuree met zuurkool
  • gehaktballen in jus
  • varkenssaucijsjes.

koud

  • rundvlees salade
  • zalmsalade
  • boerenham/asperges
  • Hollandse garnalen
  • rauwe ham/meloen
  • gerookte zalm
  • haring met uitjes
  • paté
  • gevulde tomaatjes
  • cocktailsaus
  • stokbrood met kruidenboter.

warm

  • gebraden kipdrumsticks
  • gehaktballetjes in saus.

Buffet Populair kan eventueel ook nog aangevuld worden met kipsaté en/of warme beenham (€ 1,95 p.p. extra)

Koud:

  • kartoffel salade
  • zuurkool salade
  • zoet/zure salade
  • komkommer/tomaat
  • mosterd
  • stokbrood met kruidenboter

Warm:

  • sperziebonen met ui
  • geroosterde groenten
  • aardappelpuree met zuurkool
  • braadkartoffel met ui en spek
  • schnitzel met jagersaus
  • gegrilde braadworst

Dessert: €3,95 p.p.

  • apfelstrudel met vanille-ijs

  • heerlijke lichtgrove zalmsalade
  • tonijnsalade met tomaat
  • verse Hollandse garnalen
  • krabsalade
  • gerookte zalm
  • gevulde eieren
  • haring met uitjes
  • gevulde tomaatjes
  • pepermakreelfilet
  • stokbrood, roomboter en kruidenboter.

koud

  • lichtgrove zalmsalade
  • heerlijke rundvleessalade
  • Hollandse garnalen met romige cocktailsaus
  • kipsalade met verse ananas
  • vers gebraden rosbief
  • rauwe ham met meloen
  • gevulde tomaatjes met verse garnalen
  • gemarineerde zalmfilet
  • vers krabvlees met saus
  • pittige brokkelkaas
  • roombrie
  • rauwkostsalades
  • stokbrood, roomboter en verse kruidenboter

Warm

  • gebraden beenham met rode wijnsaus
  • varkensfricandeau in champignonroomsaus
  • mini krieltjes met spekjes
  • malse kipsaté blokjes.

Grand Dessert: €5,95 p.p.
Diverse nagerechten met o.a.

  • bavarois
  • soesjes
  • gebak
  • vers fruit
  • ijstaart

 

Mediterraans-buffet: €16,50 per persoon
koud
salade Rhodos met tomaat, komkommer, feta, Parmezaanse kaas; pastasalade di Roma; salade Valencia met tomaat, ui, tonijn; salami, parmaham feta, olijven; ciabatta, stokbrood met kruidenboter.

warm
Frango Lisboa (gemarineerde kippenboutjes in kerriesaus); lasagne bolognese (lasagne bladen met gehakt en bechamelsaus); fusilli (heerlijk rijk gevulde pasta); albondigas (Spaanse gehaktballetjes in saus).

 

Vlees-buffet Luxe: €15,00 per persoon
koud
Heerlijke rundvlees salade; zachte kipsalade met ananas; boerenachterham; Ardenner ham met meloenpartjes; malse gebraden varkensfricandeau; gevulde eieren; bourgondische paté; gebraden runderrosbief in honing- mosterdsaus; wit/meergranen stokbrood, roomboter en kruidenboter.

warm
Gebraden kipdrumsticks; boerenbeenham en malse kipsaté in satésaus.

 

Vis-buffet Luxe: €18,50 per persoon (koud):
Heerlijke lichtgrove zalmsalade; tonijnsalade met tomaat; verse Hollandse garnalen; krabsalade; gerookte zalm; gevulde eieren; haring met uitjes; gevulde tomaatjes; pepermakreelfilet; kibbeling in zachte cocktailsaus; wit/meergranen stokbrood, roomboter en kruidenboter.

 

Bourgondisch Buffet: €17,50 per persoon
koud
Heerlijke aardappelsalade; goed gevulde rundvleessalade; rauwe ham; knabbelspek; gerookte zalm; droge worstsoorten; kaasblokjes; stukken gerookte paling; pastasalade; diverse soorten rauwkost; haring met verse uitjes; breekbroden, boerenboter, verse kruidenboter, verschillende sauzen en dressings.

warm
Gemarineerde spareribs; gebraden kipdelen; gebraden beenham; Vlaamse stoverij met krieltjes.

 

Buffet Populair: €17,00 per persoon
koud
Rundvlees salade; zalmsalade; boerenham/asperges; Hollandse garnalen; rauwe ham/meloen; gerookte zalm; haring met uitjes; paté; gevulde tomaatjes; cocktailsaus; wit/meergranen stokbrood met kruidenboter.

warm
Gebraden kipdrumsticks; gehaktballetjes in saus.

Buffet Populair kan eventueel ook nog aangevuld worden met kipsaté en/of warme beenham (€ 1,50 p.p. extra)

 

Grand Buffet: € 26,50 p.p.: Luxe Koud/Warm Buffet met Grandioos Dessert Buffet
koud
Lichtgrove zalmsalade; heerlijke rundvleessalade; Hollandse garnalen met romige cocktailsaus; kipsalade met verse ananas; vers gebraden rosbief; rauwe ham met meloen; gevulde tomaatjes met verse garnalen; gemarineerde zalmfilet; vers krabvlees met saus; pittige brokkelkaas; roombrie; rauwkostsalades; wit/meergranen stokbrood, roomboter en verse kruidenboter

Warm
Gebraden beenham met rode wijnsaus; varkensfricandeau in champignonroomsaus; mini krieltjes met spekjes en malse kipsaté blokjes.

Grand Dessert:
Diverse nagerechten met o.a. bavarois, soesjes, gebak, vers fruit, ...én ijstaart.

 

* Andere buffetten zijn bespreekbaar.

Alle bedragen zijn excl. BTW

Download pdf
Download pdf