Welkom bij Leon Donker Catering

Organiseer je een bruiloft, (tuin)feest, bedrijfsfeest, evenement of vergadering? Vergeet niet om Leon Donker Catering ook uit te nodigen, altijd lekkere, verse en huisgemaakte catering uit eigen keuken. Wij zijn een cateringbedrijf met een grote passie voor eten. Een lunch of diner, een borrel met kleine hapjes of fingerfood, een barbecue, een uitgebreid buffet of een intiem etentje. Voor elk gezelschap, groot of klein, en bij elke gelegenheid zetten wij een passend menu in elkaar. Gevestigd in IJsselstein, bezorgen wij in heel Nederland.

Moederdag ontbijt

Zondag 9 mei is het weer moederdag! Wil jij jouw moeder verrassen (partner, oma, buurvrouw mag natuurlijk ook) met een heerlijk ontbijt? Bestel dan nu ons moederdag ontbijt bij Leon Donker Catering. Een luxe ontbijt, bestaande uit diverse heerlijke broodjes, belegsoorten, jus d'orange, verse fruitsalade, scones met geslagen room en jam. Bestel nu makkelijk online per persoon! Lees veder --->

Maatregelen coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, neemt ook Leon Donker Catering de nodige maatregelen. Wij volgen de landelijke richtlijnen.

  • Maaltijden bestellen via deze link
  • Afrekenen uitsluitend via i-DEAL (vaste klanten op factuur)
  • Maaltijden worden tot aan de deur bezorgd (in bijzondere gevallen kunnen wij hiervan afwijken)

Uiteraard letten wij in deze tijd extra op de hygiëne van onze dagverse maaltijden en buffetten. Ook besteden wij extra aandacht aan het schoonmaken van onze keuken.

Party catering

Wij maken mensen graag gelukkig met lekker eten. Onze catering is er voor elk event, van vergaderingen en borrels tot feesten. In onze keuken in IJsstelstein bereiden we allerlei soorten dagverse gerechten, van Hollandse pot tot Oosterse- en Mediterraanse gerechten. Een klein deel van onze menukaart staat op deze pagina. Weet je nog niet zo goed wat je jouw gasten wil serveren of kun je eigenlijk niet kiezen? In tegenstelling tot andere cateraars bieden wij elk buffet aan op maat. Stel zelf het menu samen! Wij gaan graag met je in gesprek om van jouw feest een succes te maken.

Lees verder -->

Vers thuis diner

Wij verzorgen graag jou lunch, broodjes en verse maaltijden met liefde en bezorgen het waar je maar wilt. Bestel meteen online en eet morgen gemakkelijk, gezond en verantwoord. Voor zakelijke en particuliere orders staan wij voor je klaar.

Lees verder -->

 

Evenementen catering

Als evenementenorganisator is het voor jou steeds weer een uitdaging een goed georganiseerd evenement neer te zetten. De inwendige mens is daarbij zeer belangrijk. Dankzij onze jarenlange ervaring en de kwalitatief hoogstaande ingrediënten die wij gebruiken, hoeft u zich over de catering van uw evenement geen zorgen meer te maken. Wij beschikken over een uitklapbare mobiele keuken.

Lees verder -->

 

 

Frietkraam huren

Bij feest hoort friet! Wil je een frietkraam huren? Vanuit onze kraam serveren wij jouw gasten heerlijke friet van verse aardappelen. Onze lekkere snacks, broodjes hamburger en natuurlijk onze beroemde broodjes beenham maken jouw feest of evenement compleet.

Lees verder -->

Vergader- training- en feestlocaties

Mooie locaties te huur met catering in IJsselstein

Lees verder -->

pexels-photo-29346_e36

Freelance kok(s) inhuren

Door drukte, vakantie of ziekte zijn er soms op het laatste moment toch meer handen nodig in de keuken. Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Wanneer je een freelance kok of thuiskok nodig heeft, kun je bij ons terecht. Onze goed opgeleide koks hebben en ruime ervaring bij diverse cateringbedrijven, hotels en restaurants en springen graag bij.

Lees verder -->