Onze reviews liegen er niet om!

Ontdek wat anderen te zeggen hebben en deel jouw eigen ervaringen door reviews te lezen en te schrijven op onze website. Jouw stem kan anderen helpen bij het nemen van beslissingen.

Al overtuigd? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Geweldig verzorgde catering op feest in boerderij Hollywoud

25 juli 2023

Leon heeft met zijn kraam ons feest voor 100 personen geweldig verzorgd. Vanaf de start van de voorbereidingen van ons familiefeest heeft hij meegedacht over de mogelijkheden. Dat resulteerde in lekkere tapashapjes en borrelgarnituur en daarna een smakelijk saladebuffet, saté en door onze gasten zelf aan de kraam te halen puntzakken friet, broodjes hamburger en beenham, en een lekker ijsje als toetje.

Ook fijn dat Leon al zijn afspraken nakomt.

Wij kijken terug op een geslaagd feest.

Yolanda Huijgen

Uitstekend!!

26 juni 2023

Leon heeft de catering verzorgt op een verjaardagsfeest.

De communicatie was helder en duidelijk. Ook voor de afwijkende gerechten in verband met allergieën.

En de kwaliteit van de gerechten was uitstekend.

Kortom zeker wij zijn blij met onze keuze voor Leon Donker Catering.

Rob

Geweldig!

31 mei 2023

Gisteren ons huwelijk gevierd. Leon heeft met de food-truck het buffet verzorgt en ons compleet ontzorgt. De communicatie met Leon is duidelijk en snel, het eten was heerlijk. Al met al zeker een aanrader.

Maarten de Boer

goede service en goede kwaliteit

22 mei 2023

We hadden een personeelsuitje en Leon verzorgde het buffet voor ons, achter de schermen was de communicatie goed en klant gericht en het buffet zelf was van hoge kwaliteit. onze collega’s hebben heerlijk gegeten.

nogmaals bedankt

Sander van de vaart

Fantastisch!

19 maart 2023

Vandaag ons 25 jarig huwelijk gevierd. Leon heeft het complete buffet perfect voor ons verzorgd! Super geregeld en heerlijk eten. Heeft onze verwachtingen overtroffen! Dank voor alles en complimenten voor jullie team!

Ronald Vendrig