Kerstborrel 2020

Een kerstborrel organiseren anno 2020 in het corona-tijdperk is niet meer zo vanzelfsprekend. Toch willen medewerkers elkaar graag ontmoeten aan het einde van het jaar tijdens de kerstborrel. Er zal wel rekening moeten worden gehouden met de regelgeving omtrent corona. Doordat de regelgeving wekelijks verandert, bieden wij de kerst catering nu aan op basis van de huidige regels. Mocht dit in december weer veranderd zijn, zullen wij uiteraard met je meedenken.

De minifoodwagen kan zowel binnen als buiten worden ingezet. We starten met een glas processo en een luxe amuse om het turbulente jaar af te sluiten. Vervolgens kunnen jouw gasten bij de foodwagen een mini broodje pulled chicken halen en daarna een mini broodje hamburger. We sluiten af met een zakje friet.

Is het qua ruimte niet mogelijk om looproutes te creëren om de gasten zelf het eten bij de foodwagen te laten halen? Dan kunt u tegen een meerprijs bediening bij boeken. Vraag Leon Donker Catering naar de mogelijkheden.

 

€18,50 p.p. op basis van 20 personen. Meer of minder personen? Vraag een offerte aan!

Op basis van 3 uur, inclusief op-en afbouw en een medewerker. Te boeken tot 24 december 2020 of als nieuwjaarsborrel vanaf 28 december tot en met januari (uitgezonderd 31 december en 1 januari 2021)

 

Met dit catering kerst arrangement zorgt Leon Donker Catering ervoor dat:

  • er voldoende desinfectiepompjes aanwezig zijn
  • alle gerechten uitgeserveerd worden per persoon op disposables
  • onze medewerkers afstand houden van de gasten en handschoenen en een mondkapje dragen
  • onze medewerkers volgens de strengste hygiëne regels werken en alle keukengerei en machines uitgebreid gereinigd en gedesinfecteerd worden
  • onze medewerkers uiteraard zelf geen gezondheidsklachten hebben

Zorg jij ervoor dat:

  • iedereen 1,5m afstand van elkaar houdt?
  • uw locatie voldoet aan alle overige maatregelen die gelden volgens het RIVM?

 

Graag verzorgen wij bij jou de kerst catering!

Voor vragen over catering kerst of reserveringen, neem contact met ons op.

Prijzen zijn excl. BTW
Tot 10 kilometer geen voorrijkosten. Vanaf 10 kilometer € 0,30 per km.