Maaltijdservice aan huis, een goed alternatief voor uit eten gaan in IJsselstein of omgeving.

Houdt u van culinair genieten, maar wilt u de deur niet uit? Met de maaltijdservice van Leon Donker bent u verzekerd van een gezonde, verse maaltijd naar keuze en bereid in eigen keuken. Bestel een uitgebreid driegangen diner om uw geliefde en/of gezin te verrassen. Kleed uw tafel mooi aan en serveer er bijvoorbeeld een goede wijn bij. Zo heeft u het gevoel van zorgeloos uit eten voor een heel scherpe prijs!

Online maaltijdservice voor bedrijven in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop en Vianen.

Overwerken, avondtraining of een bedrijfsevenement? Ook dan kunt u rekenen op de online maaltijdservice van Leon Donker. Onze menukaart biedt u een ruime keuze van gezonde verse gerechten. Is uw bedrijf gevestigd in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop of Vianen, dan is de bezorging van een bestelling van € 25,- gratis.

Alle maaltijden worden aangeleverd in gesealde 1 persoonsbakjes. U kunt zelf aangeven of wij warm moeten leveren of dat u het zelf opwarmt volgens de bijgeleverde instructies.

Bestel online, vraag een offerte aan of neem contact op zodat wij uw persoonlijke wensen kunnen bespreken.

Bestelt u voor 20.00 uur, dan kunnen we de volgende dag bezorgen. Op de dag zelf kunt u het beste even telefonisch contact opnemen om te kijken of u alsnog een maaltijd kunt bestellen. Alle maaltijden worden aangeleverd in gesealde 1 persoonsbakjes (keuze voor warm aanleveren of zelf opwarmen volgens bijgeleverde instructies).

Maaltijden worden bezorgd tussen 16.00 en 19.00 uur. Bij een besteding vanaf €25.00 per dagbestelling zijn de bezorgkosten GRATIS in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop en Vianen. Voor Lopik, Utrecht en andere plaatsen zijn de bezorgkosten in overleg.

Wanneer uw besteding minder is dan €25,00 per dagbestelling, dan zijn de bezorgdagen op woensdag en vrijdag. De dagmaaltijd op dezelfde dag geleverd krijgen? Dan verzoeken we u vriendelijk per dag te bestellen en betalen.

Bestel online, vraag een offerte aan of neem contact op zodat wij uw persoonlijke wensen kunnen bespreken.

Verse en gezonde maaltijden gratis bezorgd aan huis.

Leon Donker staat in IJsselstein en omgeving bekend om zijn in eigen gemaakte maaltijden. Vers bereid in eigen keuken. Wij bieden u een uitgebreide menukaart en u kunt rekenen op een snelle stipte bezorging. Bestelt u online vanuit IJsselstein, Nieuwegein, Benschop of Vianen, dan worden maaltijden vanaf een bestelling € 25,- gratis bezorgd.

Bestel online, vraag een offerte aan of neem contact op zodat wij uw persoonlijke wensen kunnen bespreken.

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, neemt ook Leon Donker Catering de nodige maatregelen. Wij volgen de landelijke richtlijnen.

  • Maaltijden bestellen via deze link
  • Afrekenen uitsluitend via i-DEAL (vaste klanten op factuur)
  • Maaltijden worden tot aan de deur bezorgd (in bijzondere gevallen kunnen wij hiervan afwijken, bijvoorbeeld bij de verzorging van cateringopdrachten).

Uiteraard letten wij in deze tijd extra op de hygiëne van onze dagverse maaltijden en buffetten. Ook besteden wij extra aandacht aan het schoonmaken van onze keuken.