Maaltijdservice/lunch

Wij verzorgen graag jou lunch, broodjes en verse maaltijden met liefde en bezorgen het waar je maar wilt. Bestel meteen online en eet morgen gemakkelijk, gezond en verantwoord. Voor zakelijke en particuliere orders staan wij voor je klaar.

Bestel voor 20.00u 's avonds als je de volgende dag mee wilt eten. Op de dag zelf kan je het beste even telefonisch contact opnemen om te kijken of je alsnog een maaltijd/lunch kunt bestellen. Alle maaltijden worden aangeleverd in gesealde 1 persoonsbakjes (keuze voor warm aanleveren of zelf opwarmen volgens bijgeleverde instructies)

Bezorgtijden: lunch van 11.00 t/m 13.00 uur | maaltijden 16.00 t/m 19.00 uur

Bezorgkosten: bij een besteding vanaf €25.00 per dagbestelling, GRATIS (IJsselstein, Nieuwegein, Benschop en Vianen)

Wij bezorgen in: omgeving van IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Vianen, Utrecht. Of in overleg.

Voor meerdere dagen tegelijk bestellen: Wanneer uw besteding minder is dan €25,00 per dagbestelling, dan zijn de bezorgdagen op woensdag en vrijdag. De dagmaaltijd op dezelfde dag geleverd krijgen? Dan verzoeken we u vriendelijk per dag te bestellen en betalen.

Wilt je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen dan kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer: (030) 711 42 07 of 06 - 27 488 086 of per e-mail: info@leondonker-catering.nl

 

Goed alternatief voor uit eten gaan

Restaurants zijn helaas weer gesloten. Wil je toch genieten van een uit-eten-ervaring? Wij bieden hiervoor een goed alternatief. Bestel een uitgebreid driegangen diner om je geliefde en/of gezin te verrassen. Kleed je tafel mooi aan en serveer er bijvoorbeeld een goede wijn bij. Zo heb je het gevoel van zorgeloos uit eten voor een heel scherpe prijs!

Soepen
Maaltijden
Dessert
Dranken
Salade bowl
Broodjes
Warme broodjes
Borrel hapjes
BBQ pakketten

Bestellen van verse maaltijden