Over ons

Meer informatie

Na de Gildevaart koksopleiding succesvol afgerond te hebben, ben ik in 2006 gestart als freelance kok en begonnen met mijn eigen cateringbedrijf: Leon Donker Catering.  Ik word gelukkig van lekker, vers eten en geloof dat elke klant uniek is. Daarom bieden wij buffetten aan op maat voor grote feesten maar ook voor kleine gezelschappen staat ons team klaar. Wij zijn een cateraar uit IJsselstein die je kunt inschakelen voor evenementen, vergaderingen, groepsdiners in heel Nederland of voor dagverse maaltijden aan huis of op het werk in omgeving Utrecht.

Benieuwd naar onze andere cateringdiensten? Lees dan snel verder!

Vers thuis diner

Leon Donker catering is trotse oprichter van het ‘Vers Thuis Diner’, waarbij we heerlijke dagverse maaltijden bereiden. Bestel een lunch of diner, met soep of dessert voor thuis of op het werk. Onze service is snel en aangepast aan jouw wensen.

Mobiele keuken

Voor koken op locatie draaien wij onze spatel niet om. De gelegenheden waar wij voor koken zijn heel verschillend, van gezellige verjaardagen en zakelijke diners tot intieme etentjes. Dankzij onze mobiele keuken kunnen wij op elke locatie en bij elk evenement maaltijden op maat verzorgen.

Freelance kok

Daarnaast is het mogelijk om een freelance kok van Leon Donker Catering in te huren, professioneel en flexibel. Heb je op korte termijn een kok nodig? Neem contact met ons op!

Contact?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en wat wij voor je kunnen betekenen? Wij maken graag kennis met je! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 030 711 42 07 of 06 27 488 086 of per e-mail: info@leondonker-catering.nl.

De Keuken
mobiele keuken
Mini-foodwagen