Reviews

FANTASTISCHE LUNCH

Rated 5,0 out of 5
25 februari 2023

Perfect verzorgde lunch door Leon en uitsluitend lovende reacties van onze klanten die deze service hebben ervaren. Leon bedankt en niet alleen voor de prima verzorging maar ook je 100% betrouwbare levering wordt gewaardeerd.

Dick van der Teems

Dick van der Teems

Super verzorgd

Rated 5,0 out of 5
6 november 2022

Leon heeft met zijn foodtruck het eten op ons feest verzorgd. Goede sfeer en heerlijk eten, dus super tevreden met alle goede zorgen. Echt een aanrader!

Robert Rodenburg

Heerlijk mediterraans buffet

Rated 5,0 out of 5
12 oktober 2022

Tijdens gezellig familiefeest werd het buffet -dat op ons verzoek en het meedenken van Leon, ook nog op paar puntjes was aangepast , keurig op tijd gebracht. Iedereen tevreden. Top en vooral ook bedankt.

Gerard

Top Service!

Rated 5,0 out of 5
4 oktober 2022

Tijdens ons Directiemiddag kon iedereen, incl. de organisatoren optimaal genieten van de barbecue. Leon bereide het eten, alles stond klaar en we hadden er verder geen omkijken meer naar. Iedereen had het naar zijn/haar zin.

Alles was top geregeld en verzorgd!

Bedankt Wilma en Leon!

Ela

Goede cateraar

Rated 4,0 out of 5
3 oktober 2022

Voor een verjaardagsfeestje heeft Leon een Oosters buffet verzorgd. Precies op het afgesproken tijdstip gebracht. Goed warm …. en overheerlijk. Ruime porties. Dag erna is alles keurig opgehaald. Voor herhaling vatbaar.

René