Maaltijdservice/lunch

Verse maaltijden

Gezellig zo’n familiediner… Maar in de voorbereiding van dat driegangendiner gaat toch meer tijd zitten dan je denkt. Wij hebben de oplossing! Zorgeloos en snel een dagverse maaltijd thuisbezorgd. Ideaal toch? Je hoeft zelf niet meer te koken en zet toch een gezonde maaltijd op tafel, Voor jezelf of voor het hele gezin. Bij ons kun je een lunch of diner thuis laten bezorgen, maar ook broodjes of verse maaltijden na of tijdens een zakelijke afspraak verzorgen wij met liefde. Gemakkelijk online te bestellen tegen een scherpe prijs!

Bestel voor 20.00u 's avonds als je de volgende dag mee wilt eten. Op de dag zelf kan je het beste even telefonisch contact opnemen om te kijken of je alsnog een maaltijd/lunch kunt bestellen. Alle maaltijden worden aangeleverd in gesealde 1 persoonsbakjes, met duidelijke opwarminstructies.

Bezorgtijden: lunch van 11.00 t/m 13.00 uur | maaltijden 16.00 t/m 19.00 uur

Bezorgkosten: bij een besteding vanaf €15.00 GRATIS

Wij bezorgen in: IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Vianen, Utrecht.

Wilt je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen dan kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer: (030) 711 42 07 of 06 - 27 488 086 of per e-mail: info@leondonker-catering.nl

Soepen
Maaltijden
Dessert
Ontbijt/lunch buffet
Salade bowl
Lunch